BEVEILIGING
DATA NETWERK
ELEKTRA TECHNIEK
CENTRALE VERWARMING INSTALLATIE
LOODGIETERS WERK
COMMUNICATIE TECHNIEK
SANITAIR
ONZE SPECIALISME

BEVEILIGING

Of  het nu gaat om het plaatsen van een intercominstallatie, het aanleggen van een alarminstallatie of professionele videobewaking, bij ons bent u aan het juiste adres. 

Wij leggen installaties aan voor de particuliere markt, de klein zakelijke markt en kleinere overheidsinstellingen. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de aanleg van beveiligingsinstallaties voor met name grotere woonhuizen. Elke beveiliging vraagt een bepaalde expertise. De beveiliging van een groot kantoorpand is iets geheel anders dan een woonhuis. Dit vraagt dan ook om een geheel andere benadering. Wij hebben als bedrijf bewust gekozen om ons te specialiseren in deze markt. Na een vrijblijvend bezoek geven wij u graag uitgebreid advies omtrent de mogelijkheden van beveiliging. Naast de technische mogelijkheden willen wij van u graag weten wat uw wensen zijn. 

Elke woning en elke omgeving vraagt om maatwerk en dat mag u dan ook van ons verwachten. Daarnaast hebben wij de service tot speerpunt verheven. Als er zich onverhoopt een storing voordoet wilt u uiteraard snel geholpen worden. U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een beroep doen op onze vakkundige servicedienst. Beveiliging, vertrouwen en betrouwbaarheid gaan voor ons hand in hand.

 
 
 
Copyright © All Rights Reserved.Webdesgin www.it-hitechnetwork.com